Logotype
Du är här:

Nu startar Energijakten för årskurs 5!

Alla elever i skolår fem utmanas att delta i Energijakten!
Vi behöver energi till massor av saker, men varifrån kommer egentligen energin som vi använder och hur använder du den i din vardag? Jakten avslutas på Upptech med ett spännande temabesök med energistationer och diskussioner. Temat bekostas av Jönköping energi, antalet deltagare är begränsat - först till kvarn gäller. För privata skolor tillkommer avgift för entré till Upptech*.

Studiebesök för deltagande lärare på Torsvik den 22 oktober kl 15.00.
Temabesök tis-fre vecka 5, 6, 8 och 9 2015.

Boka redan nu! Det finns ett fåtal platser kvar.

Temabesök på Upptech som avslutning på arbetet kring Energi och energiomvandlingar genomförs under januari och februari månad 2015 på Upptech.

Energijakten arrangeras av Upptech i samarbete med Jönköping Energi.

Anmälan och information

Viktigt inför temabesöket

Vår målsättning är att alla barn i skolår 5 i Jönköpings kommun ska få möjlighet att delta i Energijakten! Observera att alla ska ha arbetat kring energi innan temabesöket på Upptech. Dessa förkunskaper är viktiga för att få ut mesta möjliga av temat!

Information om temabesöket på Upptech

Energijakten på Upptech är både spännande och energiskt. Ett tillfälle där eleverna får experimentera med många olika fenomen som handlar om energi i olika former, vi reflekterar och diskuterar kring det vi upplever och ser.

Stanna gärna kvar efter temabesöket och leta energiomvandlingar vid olika stationer på vårt Upptäckartorg i hallen.

Har ni med er mellanmål eller lunch får ni gärna använda vårt matsäcksrum.

Vill du veta mer om Energijakten?

Kontakta Maria Sparf, maria.sparf@jonkoping.se,

tfn 036-10 24 23 eller

Upptechs tfn 036-10 60 77.

Denna sida ändrad: 2014-10-15

Jönköpings kommun, utbildningsförvaltningen